Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Förlust mot ett bättre Skövde HF

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en lång och härlig julledighet hemma i Tibro. Vår släkt är utspridd i landet men just den här julen kunde samtliga släktingar (av de som bor i Sverige) delta på vår årliga kalkonmiddag på annandagen. Det har tillkommit hela tre småttingar under året så skaran växer och växer:)

 

släkten

 

Matchen mot Skövde vill nog alla som håller på Skuru i alla fall glömma. Vi var inte riktigt där energimässigt och det var Skövde och det var det som avgjorde tycker jag, vi förlorade med ett mål trots att vi var långt ifrån den nivå vi brukar spela på. Det har varit sjukstuga i laget under december men det verkar som spelare använt julen till att friskna till för de senaste dagarnas träning har det varit full fart på och högt deltagande. Vi är många bra spelare i truppen så om alla är med blir det riktigt bra och hög nivå på träningarna. Eftersom vi är många bra spelare så har vi möjlighet att byta mycket under matcherna samt spela med många olika konstallationer, vilket gör att det är otroligt viktigt att träna på samarbeten och tajming på träningspassen för att kunna ta med sig det till matchsituation och känna trygghet där. Det tycker jag har varit vår största utmaning den här säsongen, men tajming tar tid och vi närmar oss mer och mer vår toppnivå och när vi väl är där kommer vi bli riktigt starka.

***

Nyårsafton imorgon, vi har ledigt över helgen, jag ska fira mitt nyår i Köpenhamn så gott nytt år från mig i förskott!

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop