Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Från iskall till brännhet match

Vi har varit en sväng uppe i Boden och spelat två matcher, två dagar i rad. Kan låta konstigt, men vår klubb valde att sälja vår hemmamatch (som skulle spelats i mellandagarna) vilket innebar att den första matchen vi spelade var ”vår” hemmamatch. Den vann vi med 41-12, Boden hade inte en chans. Match nummer två vann vi med 10, där bjöd de på betydligt bättre motstånd men var ändå aldrig nära.

35

 

Jag har aldrig varit så långt upp i Sverige förut, det var en upplevelse. Speciellt då vi lyckades tajma den kallaste temperaturen på ett tag, -30! Som tur var hade vi koll på det innan så vi had gott om varma kläder med oss.

 

4 2 1

 

Matcherna gav oss som lag mer än 4 poäng, då vi var där i några dagar fick vi mycket tid ihop utanför banan vilket vi behövde efter ett ganska spretigt december med otroligt hög sjukfrånvaro. Detta i kombo med en hög dos självförtroende efter två storsegrar känns det som vi står rustade bra inför dagens betydligt mer tuffa match mot Skövde. Tror inte någon spelare hos oss är nöjd med förra matchen mot Skövde, det var ett riktigt botten-napp från vår sida. Vi kan förhoppningsvis bara spela bättre än så och det hoppas jag vi tar fram idag. Vi har haft fullt lag den senaste tiden och bra tryck på träning, plus att vi har längtat efter att få spela i vår bollhall i Nacka. Vi har samtliga topplag kvar att spela mot på hemmaplan nu under de kommande veckorna och det är något vi har sett fram emot!

Men först, Skövde HF hemma i Nacka Bollhall kl 15.00 i dag! Se den live eller på Tv4 Sport.

 

 

Bloggat på sla.se.
Desktop