Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Tuffa matcher!

Efter att de senaste omgångarna mött lag i de nedre delen av tabellen så väntar betydligt tuffare matcher den kommande perioden. Kul! En av de stora omställningarna för mig att komma hem och spela i den svenska serien är just att kvaliten på motståndet kan variera väldigt mycket från match till match. Trots att jag spelat i bra lag både i Danmark och i Frankrike så var det aldrig så att man kunde gå in till en match och tänka att bara vi spelar som vi kan så vinner vi. Man visste att det kommer krävas det yttersta av mig och mina lagkamrater för att vi ska kunna vinna över motståndarlaget. Det var väl också just tjusningen med att spela i de ligorna, att de höll en väldigt hög lägsta nivå, där det inte var ett undantag att bottenlagen gav topplagen tuffa matcher.

 

Match som match, alla matcher är roliga att spela, men det är såklart ännu roligare att spela matcher mot ett motstånd som pressar dig till det yttersta, i jämna och tuffa matcher. En sådan match har vi på lördag då vi tar emot Lugi på hemmplan. Ett lugi som gjort en riktigt bra säsong, de känns stabila och har hittat ett spelkoncept som de tror och kör på med många bra spelare. Vi har också många bra spelare men skillnaden är att vi fortfarande letar efter stabiliteten då vi är många nya i laget inför denna säsong. Men vi börjar hitta det mer och mer, förhoppnignsvis mer än vårt förra möte som var ganska tidigt på säsongen. Då slutatde matchen oavgjort och vi ska göra allt i vår makt för att få hem en seger på lördag.

 

Klubben har gjort sitt genom att hitta sponsorer som bjuder på inträdet för att fylla hallen och skapa ett bra stöd till oss från läktaren, grymt jobbat!

Skuruik3

För att vi ska nå högre i tabellen är poängen på lördag otroligt viktiga så vi kommer gå all in på att ta dem, men de är lika viktiga för lugi så det kommer förhoppningsvis bli en jämnt och tuff match. Vi ser fram emot att spela en riktig toppmacth på hemmplan, det har vi inte gjort än så om ni är i Stockholmsområdet kom och hejja fram oss mot Lugi på lördag kl 15.00!

***

Från mindre till större bollar, från handboll till basket, vill passa på att tipsa om ett grymt basketläger för ungdomar som går av stapeln i slutet av sommaren i Köpenhamn, med möjlighet för övernattning. På Kampens Facebook-sidan kan ni läsa mer om lägret:

https://www.facebook.com/campcolman/

Klistrar även in en video från förra årets mini-camp för de yngre deltagarna. Sprid det till de som kan vara intresserade, kommer bli några grymt roliga dagar hoppas vi ses där!

 

 

Bloggat på sla.se.
Desktop