Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

När drömmar går i uppfyllelse!

Drömmar som går i uppfyllelse händer inte ofta och när det väl händer så är det en av de bästa stunderna i ens liv. Den här gången behövde jag inte ens lyfta ett finger för att det skulle lyckas! Jag pratar såklart om min kommande klubb NFHs makalösa prestation på andra sidan sundet, där det krigade till sig ett DM-guld. Ett guld i den danska ligan innebär en plats i Champions Leauge i nästa säsong. CL är det jag har kvar på min lista när det gäller mål och drömmar i min handbolls-karriär.

 

Jag har jagat det under mina år i Danmark, men då det är så få lag som får möjligheten och att det skiftar från år till år vilka som får delta så är det inte så lätt, man ska ha lite flyt helt enkelt. Då jag inte har så många år kvar på hög nivå inom handbollen så hade jag någonstans accepterat att det var en sak som jag helt enkelt inte skulle hinna med att få uppleva. Men så kom möjlighet och jag är så glad, stolt och tacksam att de spelarna som spelat den här säsongen med NFH gjorde det möjligt.

 

Att få mäta sig med världens bästa spelare, i en miljö som inte är landslag utan i ditt klubblag där du har en helt annan roll och trygghet kommer bli så spännande och roligt! Jag har precis dragit i gång den fysiska träningen inför nästa år så det här beskedet kunde inte komma mer lämpligt då det skapar en massa energi och drivkraft som jag kan ta med in i försäsongen!

***

Min tid i Skuru IK är nu över, igår hade vi en avslutning med klubben ihop med samtliga ungdomslag och föräldrar. Kul att se så många ungdomslag! I lördags hade vi en sista avslutningsfest med tjejerna i laget, vädret var på vår sida. Julia Lönnborg brukar ha med sin kamera och tack vare henne får ni se några fina stunder från kvällen:)

 

 

 

 

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop