Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Don´t let your dreams just be dreams

Idag, närmare bestämt kl 14.30 börjar det, första gruppspelsmatchen i Champions Leauge och vi tar emot de Polska mästarna på vår hemmaplan i Næstved. Det är så stort för mig att jag knappt kan beskriva det. Dels för att jag aldrig har provat det förut, jag har varit nära några gånger men eftersom det är så få lag som får möjligheten att vara med så är det riktigt svårt att pricka in och tillhöra just de klubbarna som är med. Sen är det också det finaste finrummet för handbollen ute i Europa, där bara de bästa får lov att vara med. Jag har spelat mot många av spelarna genom åren, då framförallt med landslaget. Men att få mäta sina krafter mot dem ihop med sitt klubblag, det lag som man spenderar så många timmar med varje vecka kommer bli något helt speciellt!

 

De lag vi kommer spela mot är riktigt bra, med fantastiska spelare på alla positioner så det kommer bli en stor utmaning för oss, som på pappret inte har lika stark trupp, eller i alla fall inte like bred trupp. Men vi ska göra allt vi kan för att utmana, kämpa och springa för det kan vi, och framförallt njuta av vår plats i finrummet!:)

Ni där hemma kan se matchen på ehftv.com kl 14.30!

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop