Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Träningsläger på Lanzarote och stolt svensk i Danmark

Mitt i all VM-yra så tränar jag på i mitt klubblag. Det är såklart tråkigt att inte få vara med och spela med landslaget men jag ser till att använda tiden på bästa sätt, till saker som jag inte haft tid med annars. Så som att träna en massa fysisk träning för att ta igen en del som jag inte kunnat träna under den intensiva hösten med alla matcher. Jag ser till att avlasta delar av kroppen som har fått ta mycket stryk under hösten, dels med bra träning men också olika typer av behandlingar. Vi fick 12 dagar ledigt efter sista CL-matchen som jag spenderade på svensk mark med familj och vänner. Jag åkte också en sväng till värmen i Lanzarote, men det gjorde jag tillsammans med mitt lag, närmare bestämt till Club La Santa. Det är inte så många i Sverige som vet vad det är, men det är ett dansk-ägt semesterställe med inriktning på sport och hälsa. Det ser ut som ett vanligt hotell-komplex med pool och så vidare men det har utöver detta en massa olika aktiviteter och pass man kan anmäla sig till samt grymma träningsfaciliteter.

 

Vi var där samtidigt som Odense Håndbold så vi tränade våra handbolls-pass med/mot dem och vi hade också med vår fysiska tränare som körde hårt med oss. Eftersom vi hade många kollektiva pass så hann jag inte prova på så mycket som jag ville, men jag hann ändå med en del, jag låter bilderna tala för sig själva:)

 

Vad jag förstått så ingår alla aktiviteter i priset så man bokar bara upp sig på vad man har lust att prova, rekommenderar verkligen detta ställa om man vill ha en aktiv semester!

 

***

Jag måste också såklart kommentera framgångarna i VM för tjejerna, så himla roligt och så välförtjänt! Jag får flashbacks från EM 2010 och det är minnen som jag kommer bära med mig hela livet och jag vet att tjejerna njuter för fulla muggar och suger in all energi de bara kan få av den här framgången! Jag var såklart extra stolt i tisdags när de slog ut Danmark, jag hade bjudit in några tjejer från laget och jag var ensam svensk. Ensam är stark visade sig vara så rätt den kvällen så himla bra och så himla kul att vara svensk här nu!;) Jag hade hängt Sverige-tröjor på stolarna här hemma men de vägrade byta ut deras röda-vita tröjor. Jag har ett gäng som kommer över till mig imorgon igen, tröjorna hänger kvar och jag hoppas de drar på sig dem den här gången(!)

 

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop