Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Idag kliver vi in i CL igen!

Yes, äntligen är det dags att kliva in i CL-bubblan i några veckor igen, det är dags för main round, som vi är otroligt glada och stolta över att vi får möjligheten att spela. Men det kommer bli tufft, inte bara motståndet utan också vecko-planeringen då 6 matcher utöver ligamatcherna ska planeras in de kommande veckorna.

Vi börjar mot Rostov Don från Ryssland, ni kan se den på danska dr 1 eller på denna länk

http://www.ehftv.com/int/livestream/nfh-nykobing-f-handboldklub-rostov-don

 

Det är ett lag som är späckat med världsstjärnor, så för att ha en chans så måste vi spela vårt spel riktigt vasst och noggrant, annars blir det ingen rolig eftermiddag. Men vi ska göra allt för att den blir rolig! Vi har kommit upp i nivå samtliga CL-matcher vi spelat på hemmaplan i CL hittills, men nu var det ett tag sen så jag är lite osäker på var vi ligger. Kollar man på våra senaste prestationer i den danska ligan har det svingat ganska ordentligt. Vi gjorde en jättematch mot Odense, sedan spelade vi dåligt och förlorade borta mot Silkeborg och nu senast mot Randers förlorade vi första halvlek med 15-21 och vann andra med 21-14 (!). Det krävs ingen expert för att se på de resultaten att det varit lite upp och ner. Men vändningen mot Randers senast gav oss självförtroende och inte minst en massa energi från vår underbara publik, kolla klippet här (från http://soren-knudsen.dk/wp1/cv/) nedan som sammanfattar vår senaste match;

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop