Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Danskarna (speciellt min klubb NFH) vet hur en vinst ska firas!

Vi har nu spelat grundseriens sista omgång, där vi vann stort hemma mot Århus.Vår vinst i kombo med att Randers slog Viborg gjorde att vi hamnade på en fjärdeplats i serien, viktigt på många sätt! Men framförallt innebär det att vi får spela Europa-cup nästa säsong samt att vi tar med oss ett poäng i kommande slutspels-grupp. Det är en ny modell i år som jag inte provat förut. De åtta bästa lagen delas in i två grupper och nummer 1 och 2 tar med två poäng och 3 och 4 tar med ett poäng. Vår grupp består av Köpenhamn, Esbjerg och Randers. Det kommer bli sjukt roliga matcher, dels mot mina två gamla klubbar och såklart mot Köpenhamn som min klubb mötte i finalen förra året, det kommer bli två heta derbymatcher!

 

Efter matchen mot Århus när vi gick mot omklädningsrummet, hörde vi hög musik, vilket var extra underligt då vi fått ladda upp utan musik innan matchen för att vi glömt vår högtalare. Anledningen till den höga musiken kan ni se i videon nedan, tänk om man fick fira alla segrar så här?!:)

 

***

Å får inte glömma, det är ju landskamp i Arenan på lördag!!! Det känns lite extra i mitt handbolls-hjärta av att inte få möjligheten att spela i Arenan med landslaget den här gången. Jag har så många härliga minnen från den hallen men jag hoppas ni åker dit och ser matchen och hejar fram de tjejerna som är på banan. De förlorade med 7 mål på bortaplan så de kommer behöva allt er stöd för att jaga en storvinst och en första-plats i gruppen!

 

***

 

Det blir mycket handboll i mina inlägg här på bloggen, men jag gör alltså en massa annat också:) Köpenhamn är en fantastiskt stad, många av er har säkert varit här, om inte rekommenderar jag ett besök och om ni redan har varit här åk hit igen!:) Det har varit strålande sol de senaste dagarna och då passade jag på att ta en promenad nere i centrum samt åt en god brunch, det finns så många mysiga ställen att äta på här med supergod mat så det är inte ofta jag går tillbaka till samma ställe för finns så mycket nytt att prova!

 

 

***

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop