Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Slutspelstider!

Vi är just nu mitt uppe i slutspelet, och efter en rivstart med 3 matcher på en vecka så har det efter det varit längre mellan matcherna. Hittills har vi skrapat ihop 2 segrar på 4 matcher och har fortfarande avgörandet i våra egna händer, d.v.s vinner vi de sista 2 matcherna så är vi i semifinal. Spelet har varit lite upp och ned, den bittraste förlusten kom på hemmaplan i Næstved mot Köpenhamn, en match som vi förlorade p.g.a. våra egna fel. Vi hade också chansen att kvittera i slutet men kastar också då bort bollen över sidlinjen. Att förlora matcher händer ju och för mig känns det också mer ok om det är för att motståndarna är mycket bättre, men att förlora p.g.a. egna fel och slarv tar längre tid att smälta. Poängen i slutspelet är otroligt viktiga och speciellt de poäng man fightas om på hemmaplan.

 

På torsdag tar vi emot Esbjerg på vår hemmaplan i Nyköping och då ska vi göra allt för att komma upp i den nivå vi kan spela på. Det gjorde vi senast vi mötte dem på vår hemmaplan och vann därmed också ganska komfortabelt. Men nu är det slutspel och det är en helt annan grej, Esbjerg är det lag som haft den bästa formkurvan i detta slutspel så det kommer bli en tuff match på torsdag. När vi spelade i Nyköping förra gången mot Randers så hade vi fantastiskt uppbackning, det hjälper oss att hitta tillbaka till tryggheten i vårt spel som vi tagit fram så många gånger på vår hemmaplan. Jag hoppas det ser likadant ut på torsdag;

 

 

***

Nog om handboll, jag har också fyllt år!!! Eller jag och jag, vi brukar jag säga eftersom jag är tvilling:) Ni som är tvillingar förstår mig säkert när jag säger att det är så speciellt att ha en tvilling och jag önskar alla fick ha en! Men Josefine du är min och henne får ni inte låna (!). I 32 år har vi levt livet tillsammans och jag tycker vi gör det galant!

 

Det är svårt att få till en äkta födelsedags-feeling när man bor så långt borta från familjen. Men som tur va så har jag ju en extra-familj på plats här i Köpenhamn som firade mig. Både med middag och sedan med kalas för mina lagkamrater, man blir väl aldrig för gammal för att ha kalas?!:)

 


Bloggat på sla.se.
Desktop