Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Vinna eller försvinna och Idrottsfestival I Tibro!

I förra inlägget skrev jag att jag hoppades våra fans skulle skapa samma härliga stämning som i den senaste hemmamatchen, jag vet inte om de läser bloggen eller så har klubben gjort ett bra marknadsföringsjobb för OM det var bra stämning! Det kändes som hallen kokade, helt klart den mäktigaste inramningen den här säsongen och det betyder allt för oss. Vi bjöd också på en typiskt slutspelsmatch, med mycket fight och känslor och som tillslut slutade med en uddamåls-seger för oss:)

 

Det var vinna eller försvinna som gällde för oss och det kunde man också märka på kampens intensitet. Men vi vann, vilket betyder att vi inför morgondagens match mot Köpenhamn kan nöja oss med ett oavgjort resultat så står vi i en semifinal. Häftigt!

 

Det är en bortamatch imorgon, men det känns inte riktigt så eftersom jag har 4 minuter på cykeln till hallen på Frederiksberg här i Köpenhamn. Tror t.o.m. jag cyklar dit ihop med mina grannar Hanna Blomstrand, Jenny Alm och Johanna Bundsen som alla spelar i Köpenhamns lag. Vi hoppas på  bra uppbackning av alla vår fans, som inte heller har en så lång resa hit, och att de kan hjälpa till att skapa en igen känsla av hemmaplan.

 

Efter den härliga segern fick vi besked om att vi fick ledigt över helgen då det var 10 dagar till nästa match. Då valde jag att åka hem till Tibro, där hela familjen var samlad, också min syster och hennes familj. Det är inte ofta vi är samlade i Tibro allihopa, så det var vardagslyx och kvalitetstid på hög nivå.

 

På fredagen när jag kom så arrangerades Tibro Idrottsfestival så jag tog mig också friheten att hälsa på där. Det var kul att se hur en relativt liten ort arrangerar en sådan festival, där lokala idrottsprofiler och klubbar uppmärksammas. Denna gång var det också en avtackning av konståkerskan Joshi Helgesson som valt att avsluta sin karriär under förra året.

 

Kul att syrran följde med också, kändes som en throwback till tiden då vi gick på Disco i Tibro-parken på högstadiet!;)

 

HÅLL TUMMARA för oss imorgon!!!


Bloggat på sla.se.
Desktop