Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Summering av en fantastisk säsong

Vi spelade vår sista match i slutspelet för drygt två veckor sedan. Jag vill skriva om en säsong som jag tycker har varit helt fantastisk. Och för att inte låta allt för negativ så var det bästa att vänta lite efter vårt uttåg ur slutspelet, för det har varit en bra säsong både för mig och för oss som lag. Men det var riktigt jobbigt att åka ur, för vi hade verkligen chansen att nå en semifinal men små marginaler gjorde att det slutade precis innan. Tufft, men så är gamet och efter lite ledighet så är humöret gott igen!

 

Det har varit en säsong som innehållit det mesta. Jag är inne på min sjunde säsong som utlandsproffs och det är utan tvekan den som gett mig de största handbolls-upplevelserna. Dels genom vår fantastiska hemmaplan med stödet från våra fans, men såklart också alla champions-leuage matcher. Att få vara med och fightas mot de bästa klubblagen i världen värmer i handbolls-hjärtat!

Höjdpunkterna den här säsongen har dels varit vår hemmaplan efter årsskiftet där vi spelat några riktigt bra matcher, speciellt mot topplagen där vår publik burit oss fram. Men det största ögonblicket den här säsongen var solklart då vi slog stjärnspäckade Bukarest på hemmaplan. Det var vår första riktigt stora match i CL och vi fick nypa oss i armen när vi på uppvärmningen sprang och kollade vilka som värmde upp på andra sidan, och så slår vi dem, helt fantastiskt!

 

Vi har nu haft omkring 2 veckor ledigt från handboll och jag har varit nere i Toulon i södra Frankrike och hälsat på några vänner som jag har sedan jag spelade där nede. Jag har också varit i Köpenhamn och avslutat min utbildning, så från och med nu kan jag lägga till personlig tränare på mitt cv!:) Trots att jag tränat på hög nivå i många år så är det så mycket inom träning jag inte kan så denna utbildning har gett mig så mycket, jag har lärt mig en massa. Jag älskar allt som har med träning att göra så det skulle inte förvåna mig om jag kommer jobba med det i framtiden, så nu står jag lite bättre rustad teoretiskt med:)

***

Vi börjar träna med laget igen på torsdag och en månad framöver kommer vi träna handboll men framförallt ha fokus på att bygga upp en bra fysisk grund till kommande säsong. Vi har en del events med laget vi ska göra och jag kommer uppdatera er här på bloggen vad det är för något. Men ni får gärna börja med att gå in och rösta på årets spelare och det gör ni på följande länk på klubbens facebook sida: (ProfaPrisen 2018)

https://www.facebook.com/nfhaandboldklub/app/36495350702/

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop