Angelica Wallén
Följ Angelica Walléns handbollsliv

Handbollsgala

Jag avslutade det senaste inlägget med att skriva att vi kommer varva all träning med olika events och festligheter för att fira säsongen som gått och allt slit vi lagt ned, både med lagkamrater, men också tillsammans med sponsorer och motspelare. Bara den senaste veckan har jag varit på 3 olika arrangemang som jag tänkte skriva lite om.

I måndags var det första upplagan av en dansk Handbollsgala som gick av stapeln i Viborg. Samtliga herr- och damlag i den högsta ligan va där, samt en del sponsorer, domare och fans, helt enkelt en massa handbolls-folk! Det var ett riktigt roligt koncept, som också tv-sändes så jag tror det är något som kommer finnas kvar i många år framöver. Jag tycker det är ett fint sätt att runda av en lång säsong, uppmärksamma prestationer både i den danska ligan, utomlands och deras landslag. Jag, och säkert många andra som spelat i ligan i många år, tyckte det va så kul att träffa så många spelare och ledare som man spelat med under åren, och dessutom under lite mer avslappnade omständigheter. Det delades bl.a. ut pris till all-star team, där vi fick med två spelare vår linjespelare Sara Iversen och vår japanska högerkant Ayaka Ikehara, så bra jobbat!)

 

I fredags var det dags för avslutning nere på Falster med våra sponsorer, vilket hölls på en herrgård lite utanför Nykøbing. Vädret gjorde det från början fina omgivningarna ännu vackrare! Vår roll, va för en gångs skull inte att var gäst, utan vi skulle vara en del av personalen. Vi gjorde allt från att servera, blanda drinkar, förbereda rätterna, guida gästerna, duka av.. med andra ord en hel del, och jag har stor respekt för de som jobbar med det i vardagen för det var verkligen krävande och stressigt. Men kul att prova… även om det räcker med en kväll för mig:)

Dagen efter var det dags förvar årliga avslutningsfest bara för oss tjejer i laget. Jag har varit på många sådana genom åren men den som va igår tar nog priser som den näst bästa efter guld-festen med Skövde HF, och det var många år sedan nu(!) Som sagt återigen vädret gör ju sitt för stämningen, men dagen va så grymt planerad. Det skulle bli en hel uppsats om jag skulle skriva vad vi gjorde under dagen och natten, men kort så började vi dagen med brunch och sedan tävlade vi i ”Fångarna på fortet”, ungt lag mot gammalt lag, såklart! Lunchen va korv med bröd från en ”pølsevogn” som de hade hyrt bara till oss, haha det händer bara i Danmark:) Kvällen bjöd på Gala-tema på Slottet (en i laget bor i ett jättehus som vi fick låna) och resten stannar där, men det var i alla fall en fantastisk dag och ett härligt sätt att säga hejdå till de spelarna som lämnar oss till nästa säsong.

 


Bloggat på sla.se.
Desktop