Datorspel med Alexander Milton
Etikett. Blogg

Ett år på Skaraborgs Allehanda

LinkedIn informerade mig lite tafatt om att jag spenderat ett år och två veckor på bloggsektionen av Skaraborgs Allehanda – och se så bra det gått.

Skaraborgs_Allehanda,_Skövde

Än har jag inte blivit utskälld, utkastad, uthängd, mordhotad eller ens knappt kommenterad på! Så vitt jag vet åtminstone. Jag modererar inte mina kommentarsfält.

Kanske lika väl? Jag hade bara tjafsat med främlingar på nätet om onödiga ämnen.

 

Vad sägs om en kraftansträngning? Det är så tråkigt med helt tomma kommentarsfält.

 

Skriv en liten kommentar nedan!

Vad drack du till frukost imorse?
Vilken färg hade din allra första cykel?
Hur mycket majs klarar du att äta i en sittning?

Just do it.

 

Tack, SLA, för att ni stått ut med att jag tar upp er bandbredd och slösar era moderatorers tid! Nu håller vi tummarna för ett till, minst lika slösaktigt år av bloggar <3

Mitt liv – nu även som krönika!

För den observante är detta kanske ingen nyhet, men för typ en månad sedan kom jag att grena ut mitt journalistiska spektra till en ny plattform. En gång i veckan skriver jag numera krönikor här på Skaraborgs Allehanda.

Det är ju kul (inspelat burkskratt). Jag får möjligheten att diskutera allt tjafs som inte passar lika bra här på bloggen, plus att mina grammatiska stolpskott garanterar sin historiska plats när de trycks i fysisk upplaga.

Om det låter kul (burkskratt och applåder) är du varmt välkommen att läsa min personliga introduktion, mina tankar om de politiska framstegen för HBTQ-personerSkövdes underskattade roll i spelindustrin, Mjölbys rondellpotatis samt kritiken mot sångerskan Zara Larsson.

Cheerio!

Intervju med Gothia Science Park

Hej på dig! Du undrar säkert varför jag inte skrivit på så länge, och tänker att den där Alex, han har nog mycket för sig just nu. Men icke! Han dricker öl och är lat och har ingen ursäkt att inte blogga.

Så här kommer en liten försoning. Jag vill nämligen dela med mig av en liten intervju jag och mitt förband av spelutvecklare deltagit i med Gothia Science Park.

Laura Bularca, en av de ansvariga bakom Microsoft Game Camp, gillade vårt spel Funklift så pass att hon hörde av sig till oss. Resultatet blev en ganska så nätt sammanfattning av både spelet i sig samt våra egna ambitioner kring projektet. Om något av detta intresserar dig är du varmt välkommen till hennes blogg för att läsa hela intervjun!

I övrigt går vårt spelprojekt stadigt framåt och vi har goda förhoppningar på att kunna leverera lite spännande nyheter inom en snar framtid…

Tills vidare, ha en fortsatt skön sommar!


Bloggat på sla.se.
Desktop