Datorspel med Alexander Milton
Etikett. bye

Farväl Skövde

Det västgötska kapitlet avslutas och ett skånskt påbörjas. Min sista blogg i denna tidning blir ett varmt farväl till alla fantastiska människor jag lärt känna i Skövde och ett tack till alla som lärt mig allt jag lärt mig.

Image may contain: tree, sky, grass, outdoor and nature

Jag kan knappt minnas en tid innan Skövde. Jag bodde hemma hos föräldrarna och åt grönsaker, cyklade lite då och då. Tror jag gick i gymnasiet någonstans där också. Men allt det där gick över när jag tog mitt pick och pack och flyttade västerut.

Sedan hände en massa liv. Man reste lite, gick på några möten, drack ett par öl, skrev några blogginlägg, släppte ett par spel, skaffade katt och vips så var klockan flera år senare.

Jag har klivit ned från VD-posten i vårt lilla spelbolag och plockar nu bort diverse ansvarsroller och poster från min facebook-profil. En ny roll kommer snart ersätta dem, som Projektledare på Malmöbaserade VR-bolaget Divine Robot. Om några veckor är jag skåning och kommer börja säga märkliga saker som ”nycklen” och ”sniglen” istället för riktiga ord.

Det ska bli hemskt spännande att anta en ny utmaning. För att inte nämna en ny stad, ett nytt hem och en ny tillvaro. Hoppas det finns internet.

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Tack ni som följt mina sporadiskt dokumenterade äventyr via SLA. Skicka ett mail om du vill ta en öl någon gång!


Bloggat på sla.se.
Desktop