Datorspel med Alexander Milton
Etikett. Skaraborg

Out of my brain on the train

Så satt man på ett tåg för ca 3000:e gången då. Mysigt förvisso, med lite småregn som piskar mot rutorna.

IMG_20150901_133123

Denna gång bär det av mot Stockholm för att träffa gamla och nya projektledare av Swedish Game Awards för lite mat. Nöjet i ära bär man givetvis Sweden Game Arenas färger. Trevligt värre!

 

I morse introducerade jag och min kollega Victor vår spelstudio och framtida företag Mostly Harmless Games och vårt spel för de flera involverade affärsutvecklarna och spelstudios som redan befinner sig i Gothia Science Park och Sweden Game Arenas inkubator. Vi ser enormt mycket fram emot att vara en del av detta kollektiv och vidareutveckla Funklift i parkens lokaler!

 

I övrigt har veckan till största del handlat om terminstarten och introduktionen av höstens nya programmerarstudenter. Lekar, nätverk, fest, information och sköna ovvar varvas med flärd och glada miner, himla gött allt det där.

Sveriges Radio P4 Skaraborg smög även förbi introduktionsstarten och intervjuade lite faddrar och nya studenter, däribland min vän Sarah och mig. Vill du höra mig babbla i ultrarapid är du välkommen att göra så på denna länk.

 

Hoppas i övrigt att du har en skön sommar/höstövergång. Svampsäsongen är nu i högvarv, så passa på att dra på dig gummistövlarna och ge dig ut i skogen innan någon annan lallare gör det. Ha det fint! <3

Mitt liv – nu även som krönika!

För den observante är detta kanske ingen nyhet, men för typ en månad sedan kom jag att grena ut mitt journalistiska spektra till en ny plattform. En gång i veckan skriver jag numera krönikor här på Skaraborgs Allehanda.

Det är ju kul (inspelat burkskratt). Jag får möjligheten att diskutera allt tjafs som inte passar lika bra här på bloggen, plus att mina grammatiska stolpskott garanterar sin historiska plats när de trycks i fysisk upplaga.

Om det låter kul (burkskratt och applåder) är du varmt välkommen att läsa min personliga introduktion, mina tankar om de politiska framstegen för HBTQ-personerSkövdes underskattade roll i spelindustrin, Mjölbys rondellpotatis samt kritiken mot sångerskan Zara Larsson.

Cheerio!


Bloggat på sla.se.
Desktop