The Gloria Story

En måttfull dag

Det blev ett utfall i KF som glädjer många, andra är arga och besvikna. Det är priset för demokratin ibland och jag önskar att mer enighet och färre hårda ord hade präglat den årslånga Billingedebatten. Jag, som varit med och uttryckt åsikter, sprungit på möten och skrivit bloginlägg, känner ingen personlig triumf – möjligen lättnad. Är djupt imponerad av de politiker som orkat och vågat brinna och engagera i alla läger, trots den hårda debatten. Nu är två saker viktigt: ödmjukhet, samt att skrida till verket på ett sätt som visar att satsningen blir precis så bra som utlovats. Att vara goda segrare är nog det mest centrala, just idag. Jag tänker vara det genom tystlåten kontemplation och måttfullhet.


Det här blir mitt sista inlägg om Billingen, om inget extremt skulle påkalla min uppmärksamhet. Det här ÄR en blog om rock and roll – och jag har snart en sommarturné att berätta om!


Bloggat på sla.se.
Desktop