The Gloria Story

Tack, Hjo!

Med åren har Hjo nästan blivit som min andra hemstad, där många av mina bästa vänner bor- eller har bott och där jag fått äran att medverka i teatrar, allsång och massa andra roliga kulturella sammanhang. En och annan fest har det också blivit genom åren, kan lugnt konstateras. Igår var Hjo skådeplats för eldsjälsdrivna festivalen Rock mot Cancer, där mitt bands akustiska utskott – ”The Gloria Story Live & Acoustic” hade äran att medverka. Det var snabba byten på scenen och ljudet blev väl så bra som det kan bli på ett evenemang där massor av band spelar, i tät följd, med olika förutsättningar. Vi är otroligt stolta och glada över att ha fått sjunga lite akustisk rock and roll i den soliga grönskan. Jag undrar om inte scenen i stadsparken är en av världens vackraste konsertplatser? När man står där uppe och tittar ut över publiken och solens strålar silas genom lövverket och Vättern glittrar mellan trädstammarna blir man väldigt vördnadsfull, ja nästan andaktsfull. 

Så vitt jag förstått så lyckades man återigen samla in hissnande summor som kommer gynna kampen mot cancer – tack vare alla givmilda besökare under dagen! Idag är jag stolt över Hjo, trots att jag bor några mil västerut. Det finns en speciell god och positiv anda i den staden – som gör att invånarna supportar och sluter upp bakom det som arrangeras. Hjo lyckas med något som är långt ifrån en självklarhet, i de flesta andra småstäder. Det finns en öppenhet, vilja att delta och en genuin värme som jag älskar Hjo för! Sällan har en stads-slogan passat bättre. Tack för att vi fick delta, bidra och känna stämningen!

❤️


Bloggat på sla.se.
Desktop