The Gloria Story

Sällskapet Jultomtarna – en hjärtesak

Ibland blir det lite annat än bara musik här på bloggen.

I nästa vecka blir det skolturné för att informera om Sällskapet Jultomtarna och det stöd i form av kläder och skor som behövande barn i Skövde kan få genom organisationen. Jultomtarna grundades av handlare och köpmän 1877 och är en av få välgörenhetsorganissationer i sitt slag som fortfarande lever och verkar på sitt ursprungliga vis, i vår samtid. Jag är stolt styrelsemedlem i tredje generationen och känner mig väldigt hedrad som får vara med och föra en fin handelstradition vidare i vår stad. Eftersom verksamheten är lokalt förankrad har vi goda möjligheter att se över att varenda krona verkligen kommer dit den gör nytta. Varje ansökan behandlas av vår kunniga styrelse (med representanter från bla handel, bank, kyrkan mm), och gåvorna hanteras utan en massa mellanled. Vill du veta mer om Sällskapet Jultomtarna, eller kanske skänka en gåva som vi får ansvaret och äran att förmedla – läs mer på www.jultomtarna.nu. It feels good to be good. 
(ps hemsidan fungerar bäst om man stänger av mobile theme, om man surfar på mobil)Bloggat på sla.se.
Desktop