The Gloria Story

Releaseparty på hemmaplan

Det är en tradition att inleda varje turné, och fira varje release på hemmaplan – med en spelning. Oavsett om vi gjort det som fullband, eller som nu – en akustisk trio – så brukar det bli riktigt kul, och mer av en kompisfest än en renodlad spelning.

Vi kör på i vårt akustiska spår, i väntan på att några av bandets medlemmar ska få struktur på sina liv. Det är nya papparoller och yrkesroller som förändrat livet för vissa av oss. Men vi är ingalunda klara som elektrisk akt. Vi håller bara liv i bandet i unpluggedform, tills vi är redo att samla styrkorna för elektrisk rock på nytt.

Här finns event för vår akustiska spelning den 2:a december: https://www.facebook.com/events/122469655085368/?ti=icl

Den lite vaga beskrivningen ”Skövde Kulturhus” kommer att kompleteras mer bestämt, med vilken av dom eminenta lokalerna vi kommer använda oss utav.


Bloggat på sla.se.
Desktop