The Gloria Story

Mina ord som tatuering

Ibland händer sånt där som man aldrig tror ska hända. Som att en vän, i det här fallet Tobias J Strand, tatuerar in en textstrof från en låt man skrev för några år sedan. Att göra ”Taking up arms” var mitt personliga sätt att deala med mitt eget livs olika struliga relationer, och den spelades in som en duett tillsammans med min kompis Jonna, som gav låten en helt egen touch. Tycker själv att det är det bästa jag presterat, musik- och textmässigt i The Gloria Story. Att få veta att just den låten har hjälpt en god medmänniska genom en tuff skilsmässa och att texten blivit en riktlinje för hur han vill leva sitt liv – det gör mig helt speachless och väldigt, väldigt rörd. Kan man någonsin önska sig mer som låtskrivare, än att få göra en god skillnad i någons liv? ❤️

Musikvideon finner man här: https://youtu.be/qXFR7HTgw5g


Bloggat på sla.se.
Desktop