The Gloria Story

Sällskapet jultomtarna – årets uppdrag slutfört!

Som alltid mycket rörd och ödmjuk efter årets sista möte med Sällskapet Jultomtarna – det sista, högtidliga och VIKTIGA mötet i förra veckan, då alla donerade pengar och goda avkastningar faktiskt, slutligen skickas ut till de behövande barnen i form av presentkort på kläder och skor. Många av gåvotagarna är flyktingbarn som jag hoppas får en fin känsla för sin nya hemstad och ett gott intryck av vårt generösa Skövde i och med detta! Lite hårdare krav har ställts på ansökningarna i år, för att fastställa att pengarna verkligen kommer dit dom gör nytta och för att vi inte ska bli lurade.

Tänk att få vara med och göra en liten men god skillnad i några hundra ungars liv, såhär inför jul – det är det bästa jag gör på hela året! Mycket av det man pysslar med som människa är bara navelskåderi, narcissism och självförverkligande. Är stolt och lycklig som funnit något som till 100% handlar om att ge till andra. Sällskapet Jultomtarna är 140 år i år, and still going strong! Tusen tack till alla som donerat pengar som vi får förtroendet att förmedla.

www.jultomtarna.nu


Bloggat på sla.se.
Desktop