The Gloria Story

Kontrasternas vecka.

Just hemkommen från en liten extra turnésväng i England. Den här gången flög vi över och gjorde några väldigt lyckade unplugged-gig i bla. Derby och Wolverhampton. Trevligt!

På lördag spelar vi på Millners i Tibro. Men det här är en kontrasternas vecka. Innan dess ska jag nämligen upp till Berns i Stockholm på ett fastighetsevent, eftersom våra kommersiella/lokal-hyresgäster har placerat Rapp Fastigheter väldigt högt i en undersökning bland fastighetsbolag. Ja, så högt att vi återigen är nominerade som en av landets främsta hyresvärdar. Förra året vann vi motsvarande pris – då baserat på åsikter från våra bostadshyresgäster. Vi är extremt stolta och ödmjuka inför att ha så många nöjda kunder. Det motiverar oss att bli än bättre på det vi gör.

Dessvärre ska fastighetsgalan snart övergå i tyngre toner, då jag dagen efter ska bevista begravningen för en av mina närmaste vänner som gick bort för några veckor sedan. Hon fattas mig något fruktansvärt. Men hon var också en person som levde sitt liv fullt ut – och därför känns det fint att hylla hennes livsanda genom att åka vidare och spela på lördag. Få saker är så levande som livemusik. Och i mina starkaste toner tänker jag bära minnet av min fina vän.


Bloggat på sla.se.
Desktop