Michael Lerjéus

Allsvenskan och Europa League

Hej!

Oj, vad det vindar och regnar ute nu… Ingen skräll med detta direkt:) Körde 9 km i skyfall och +11 grader igår eftermiddag. Då är det verkligen lätt att fundera på vad det är som driver en till detta… Ha ha! Men det känns ju alltid lika skönt efter! Idag är det dock vila och istället kolla allsvensk match på tv:n.

Efter några välbehövliga semesterveckor utan matcher, är det nu fullt allvar igen. Haft återstart i Allsvenskan med matchen Halmstad-Kalmar och kvalomgång i Europa League mellan Hafnarfjördur(Island) – Inter Baki (Azerbajdzjan).

Kändes riktigt bra i kropp och huvud under båda matcherna. Har kryddat semestern med hård träning och utan tankar på fotboll. Nyttigt!!

Som alltid är det ju riktigt kul att komma iväg på internationella matcher. Dels är matchen i sig en härlig utmaning, men dessutom får jag ju se så många nya platser i världen. Det var nu andra besöket på Island och måste ju erkänna att det är en jättemysig ö. Reykjavik är en fantastisk liten stad som bjuder på det mesta. Restaurangerna och maten där är av yttersta toppklass.

Allsvenskan rusar nu också på parallellt med alla europeiska matcher och EM-kvalmatcher. Tror att det kommer bli mycket spännande höst. Både i toppen och botten… Detta är också seriens styrka! Att det alltid blir rafflande in i mål.

Hoppas också att A-landslaget får samma vind i seglen som U-21 hade i sommar. Skulle vara underbart med fina resultat där också.

Men vilken rysligt svår grupp man lottades i till kommande VM-kval. Tror tyvärr att det blir ruggigt svårt att gå vidare från denna. Men hoppet är ju det sista som som överger en…

Nästa vecka väntar det goa löptester i Stockholm, samt ytterligare en match i Europa. Härligt!

Ha det gott!

Micke

 


Bloggat på sla.se.
Desktop