Michael Lerjéus

Tack och adjö du kära Allsvenska!

Hej!

31 oktober är dagen då allt tar slut…

Djurgården – Sundsvall är den sista matchen som jag har förmånen att få leda. Det oundvikliga är nu väldigt nära. En match jag längtat efter en längre tid, men även bävat för…
Först denna vecka har jag verkligen förstått att det är den sista seriematchen för alltid! Varit lite svårt att ta in tidigare. Men det känns också oerhört skönt att gå vidare i livet med nya utmaningar, mer fritid och att få följa barnens uppväxt på nära håll.

Hösten 2006 var min efterlängtade debut i Allsvenskan. Häcken – Malmö FF var premiärmatchen.
Ett minne för livet att få springa in och leda en match i högsta serien. Debuten gick kanon och jag var oerhört lättad efter slutsignalen. 194 Allsvenska matcher senare är det så dags att ta sig an den sista på Tele2 Arena.

En fantastisk fotbollsarena med en härlig atmosfär. Blåste även Hammarby – Helsingborg där som min näst sista fight. En i stort sett slutsåld arena bjöd upp till ordentlig fest! Riktigt härligt också att det fanns tre ”Skövdebor” på planen. Jakob Orlov Bajen, Johan Mårtensson HIF, och så då jag med pipan. Johan och Jakob är mycket bra att ”jobba” med! Ger och tar smällar utan att gnälla. Två härliga gentlemän på planen som jag unnar framgång!

Matchen imorgon har inte med toppen eller botten att göra. Hoppas på en öppen och trevlig match inför en stor publik som kryddas av en fin inramning. Dessa lag är alltid positiva och bra mot oss domare. Ska bli riktigt kul! Känns härligt också att få med mig Per Brogevik och Peter Magnusson som assisterande domare. Två goa killar som jag fått förmånen att kampera och umgås med under en stor del av karriären.

Får sällskap av kompisar och farsan under resan, som sen avslutas med goda vänner på stan. Har som målsättning att göra en kanonmatch och suga in varenda sekund av dagen i minnet. Kommer säkerligen att bli en känslostorm efteråt…

Måste summera lite minnen från serien och karriären inom kort på bloggen. Dessutom har jag antagligen 1-2 internationella matcher kvar innan vi stänger butiken helt…

Trevlig Alla helgons helg!
Micke

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop