Michael Lerjéus

Jag lever i en dröm!

Hej!

Ett tag sen sist… Men nu snurrar det verkligen på hjulen!

Har sen sista matchen i Allsvenskan, haft ett helt sjukt späckat program. Men jag klagar inte! Bara varit en massa kul saker och garanterat händelser som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Tur bara att vi fått hjälp på hemmaplan med logistiken av mor och far under november…

Fotbollsgalan – Globen

Fick chansen att gå på den med min fru och ett antal kollegor med respektive. En riktigt rolig kväll med mycket roliga möten, bra mat, underhållning och värdiga pristagare. När Mr Z rör sig i Globen så stannar verkligen klockan för folk:)
Galan är sannerligen bättre att uppleva LIVE än framför tv:n…

IMG_5659

Sverige – Danmark

Några dagar senare var det dags att återigen styra kosan mot huvudstaden. Lina och jag tog med släkt och drog på playoff-match. Grymt läcker stämning och ett resultat som bäddade för succén nere i Köpenhamn. Oerhört viktigt att ta sig till EM! Både för bredden och eliten i svensk fotboll. Blir härligt att följa i sommar!

England – Frankrike

Fick åka med Team Eriksson på denna match som betyder mer än allt annat jag varit med om. Det ofattbara som utspelades i Paris veckan innan, hindrade inte det franska landslaget att komma och spela matchen på Wembley. SÅ MYCKET KÄRLEK som fanns i luften denna kväll, går bara inte att beskriva med ord!

Helt oförglömligt för oss som var där!

Fotbollen kan ibland riva upp känslor som leder till otyg, men i detta fallet, så var det en manifestation för kärlek mellan människor i världen. Ett värdigt och respektfullt farväl till de som fick sätta livet till för galenskap…

IMG_5836IMG_5774

Avtackning

Därefter blev det avtackning och avslutning i Stockholm med alla elitdomare med respektive. Först där och då, börjar det gå upp för mig att det snar är slut! Har förträngt dessa känslor så långt det går… Måste fokusera på avslutande matcher i Europa!

Men jag måste erkänna att det väcktes många minnen och känslorna var i gungning. Jösses, vad jag kommer sakna kompisarna och ¨matchmomentet¨.

Schalke o4 – Apoel

Sen avrundade vi månaden med en härlig resa till Tyskland, Gelsenkirchen och match i Europa Leauge.

Vi hade tre fantastiska dagar med en bra match, supergod mat och härligt slottsboende. Så bra det bara kan vara! Livet på en pinne…

IMG_5842IMG_5866

 

Nu väntar ett sista äventyr nästa vecka! Sen är det dags att sätta punkt…
Lev gott och var rädd om varandra!

Micke


Bloggat på sla.se.
Desktop