Modebloggen

Sammetsväska

Väskan från BikBok som jag nämnde i tidigare inlägg! 😀

 

derftgyhuji

vsdvdf

Näringslivsgalan 2016

I torsdags var vi på näringslivsgalan hela gänget. Nominerade till årets butik.

Vi tog oss inte hela vägen, men stora gratulationer till Cubus som tog hem vinsten i år. Nästa år är det vi som tar det 😉

 

Jag har tänkt och tänkt på vad jag skulle bära under kvällen. Det är svårt för en gala är ju alltid en gala, men tråkigt nog blir det aldrig det där pampiga. När det kommer till Sverige så är det alltid så jobbigt att sticka ut, man måste hitta den fina linjen mellan ”glitterklänning med släp” och ”jeans och t-shirt” typ haha! Man har ju själv sett i veckotidningarna hur kändisarna klär sig när de ska på olika event, det är ju inte mycket som sticker ut, anser jag iaf.

 

Jag var helt 100% säker på vad jag skulle ha på mig men sen pröva jag allt och så blev det pannkaka! Jag fick tänka om och det blev panikshopping kvällen innan.

Men efter lite goda smakråd så körde jag på; Glitterpolo från Carlings, pennkjol från Lindex, Rodebjer bälte från LaRami, glammiga smycken och en super fin liten väska som jag köpte på BikBok ( Ni får se den i senare inlägg). Jag älskar den!

 

LaRami_Fotograf Mårten Bergkvist-16

Foto: Mårten Bergkvist

 

14787502_10208963753224710_1112274534_o

Härliga Höst

Vilken fantastisk höst vi har fått! 🙂

Isig luft, löv i alla dess färger och mörker som smyger sig på tidigare.

Nu kan man äntligen klä sig i tjockare kläder,  lager på lager, sitta inne med tända ljus och bara mysa utan dåligt samvete.

14642934_10208892846492086_1137197280_n

Kampanjer med budskap

Fan va glad jag blev när jag såg detta. Båda stora modehusen Åhlens och H&M väljer att ta ställning i sina nya kampanjer. Två aktuella ämnen i samhället. Åhlens lyfter klyftan mellan män och kvinnor och H&M lyfter ämnet runt kvinnors ständiga kroppsstress. Man duger bra som man är och hör sen!!

 

Åhlens – Bryt Klädmaktsordningen

 

H&M – Hyllar alla kvinnors kroppar

Nya frippan

Var hos Hedil på Reiduns idag och blev fin i håret. Sååå nöjd!!

 

Jag både klippte och färga. Körde fortfarande en balayage men nyanserade med en lite mer koppar ton så att det skiftar och får en lite mer höstig feeling 🙂

Untitled-1

INFLYTTSFEST

Bott in mig ordentligt i min lägenhet nu, så kände att det var dags att anordna en liten inflyttningsfest. Riktig lyckad kväll!!

ghyjk

jmkm

cfgthju

dfss

God Morgon!

Njuter av min sovmorgon med en lite lyxigare frukost. Tvätten snurrar runt i maskinen och jag har äntligen fått en frisörtid inplanerad. Jag ska göra en ”total renovering” av håret, har inte haft tid under hela sommaren att göra någonting med det, så nu är det dags att både färga och klippa i ordning helvetet. Sist jag slinga var innan nyår ( fördel med balayage, gör inget om man får utväxt 😉 ) och senast jag klippte, satte jag saxen i handen på syrran och sa ”klipp bara!”.

 

Nu ska snart en arbetsdag göras och sen ska gubben i mitt liv ( pappa ) komma förbi och sätta upp lite grejer i lägenheten. Helt sjukt jag har nu bott här i över en månad, tiden går så galet fort. Dock så skedde allt i raketfart direkt när jag flytta in, inom en vecka hade jag kommit i ordning, sen har allt successivt avtagit. Jag känner mig jätte hemma, men en del småsaker som ska fixas till, sättas upp och inhandlas finns det allt. Trots en negativ inställning till IKEA så ska jag nog palla mig dit i veckan, en del bra grejer har de, men annars försöker jag hålla mitt hem IKEA-fritt.

 

Ne nog tjatat, jag har en ny dag att gå till mötes, hörs senare!

fghjkfgyhui

ÅTERUPPSTÅTT

Hej och förlåt (!!!) för dålig uppdatering under sommaren. Jag har haft lite semester och med semester för mig menar jag, jobbat häcken av mig på mina övriga jobb 😉

Vad har hänt hos mig då!? Joo jag har jobbat och flyttat, samtidigt som jag har balanserat mitt sociala liv och min träning. Jag har nu blivit en riktig Skövdebo, centralare än mig kan man nästan inte bo, mitt i smeten.

 

Det har blivit höst i våran luft och jag ska uppdatera er under de kommande månaderna kring alla nya trender. God läsning!

vgbhnjmkl

Its good to be back!

puss och kram

Hej! Hallå!

Hej hallå här är jag! Mitt i jobb-, rea-, semester-, flytt-kaos och mycket mer som jag inte ska nämna. Mycket psykiska och fysiska påfrestningar just nu! Tänk att allt alltid har en tendens att hända på en och samma gång! Lustigt egentligen…

 

Men, jag hoppas alla njuter av solen ordentligt nu när hon som smått börjar titta fram. Många av er startar ju trots allt eran semester nu och ni som avslutar eran jag hoppas att ni åkte utomlands och solsäkrade den. Själv kollar jag reda på en resa till denna sommar, man kan ju aldrig få för mycket av det goda right 😉

 

Nu ska jag krypa ner och tagga till för en ny morgondag!

Livet är ganska fantastiskt trots allt.

Pink Love

 

Hitta Bomber-kärlek på Bikbok!

Perfekt när man klär sig som mig, majoriteten svart så blir det snyggt att bryta av med nått färgglatt utanpå.

 

cfvgh

Senaste inläggen.
Sammetsväska 22 Okt
Nya frippan 20 Sep
INFLYTTSFEST 18 Sep
God Morgon! 08 Sep
Hej! Hallå! 18 Jul
Pink Love 14 Jul
Bloggat på sla.se.
Desktop