Modebloggen

Näringslivsgalan 2016

I torsdags var vi på näringslivsgalan hela gänget. Nominerade till årets butik.

Vi tog oss inte hela vägen, men stora gratulationer till Cubus som tog hem vinsten i år. Nästa år är det vi som tar det 😉

 

Jag har tänkt och tänkt på vad jag skulle bära under kvällen. Det är svårt för en gala är ju alltid en gala, men tråkigt nog blir det aldrig det där pampiga. När det kommer till Sverige så är det alltid så jobbigt att sticka ut, man måste hitta den fina linjen mellan ”glitterklänning med släp” och ”jeans och t-shirt” typ haha! Man har ju själv sett i veckotidningarna hur kändisarna klär sig när de ska på olika event, det är ju inte mycket som sticker ut, anser jag iaf.

 

Jag var helt 100% säker på vad jag skulle ha på mig men sen pröva jag allt och så blev det pannkaka! Jag fick tänka om och det blev panikshopping kvällen innan.

Men efter lite goda smakråd så körde jag på; Glitterpolo från Carlings, pennkjol från Lindex, Rodebjer bälte från LaRami, glammiga smycken och en super fin liten väska som jag köpte på BikBok ( Ni får se den i senare inlägg). Jag älskar den!

 

LaRami_Fotograf Mårten Bergkvist-16

Foto: Mårten Bergkvist

 

14787502_10208963753224710_1112274534_o

Senaste inläggen.
Sammetsväska 22 Okt
Nya frippan 20 Sep
INFLYTTSFEST 18 Sep
God Morgon! 08 Sep
Hej! Hallå! 18 Jul
Pink Love 14 Jul
Bloggat på sla.se.
Desktop