Motorbloggen

Ny härlig Vintercup

”Är det inte helt otroligt…”, var det någon som sa till mig i söndags. ”…att vi är så många idioter som samlas här för att frysa och köra enduro tillsammans.”

Vintercupen inleddes alltså i Falköping i söndags. Premiären bjöd på deltagarrekord när 512 förare kom till start.
Och jag håller med, för visst är det rätt sjukt egentligen?

Över 500 personer stod alltså på lördagskvällen och packade in hojen i bussen, laddade kaffebryggaren, fixade äggmackor och plockade fram termobrallorna för att stå i en frusen grusgrop och köra/titta på motorcyklar en söndag.

2548019

2548032Jag var självklart en av dessa många idioter.
Vinter, snö och kyla är inget som ligger högt på min tycker-om-lista, och trots att söndagen bjöd på den trion så var inte en missad Vintercuppremiär ett alternativ.

Det blev kära återseenden med människor (läs idioter) som man inte sett på ett tag. Det blev också ett uppvaknande för mig (precis som varje vinter) där jag förstod att nya (och varmare!) vantar är ett måste om jag ska palla att ta med mig kameran till någon mer Vintercup.

Men trots kalla fingrar lyckades jag få några bilder att fastna på minneskortet. Och med några mer tinade fingrar kunde jag sedan också få till lite text.
Artikeln kan ni läsa -> här <-

~

Hur som helst, mina kära idioter, så ser jag fram emot att stråla samma igen i Töreboda på lördag. (Och ja, jag planerar förstås att ta med mig kamera, även fast jag förstås inte har skaffat mig några nya vantar!)

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop