Motorbloggen

Mello? Det är ju supercross!

I lördags eftermiddag: ”Blir det hem till Mellon nu ikväll då..?”
Först fick jag tänka efter. Inte kring ifall jag skulle hem till mellon, utan snarare vad frågan faktiskt handlade om. Sen förstod jag att det ju handlade om någon form av musiktävling som verkar gå på tv en gång i veckan nu ett tag framöver…

”Nja… Någon direkt mello blir det inte. Det är ju supercross i Minneapolis, första deltävlingen på östsidan inatt.”
Till svar fick jag en blick som mer eller mindre bekräftade min psykiska ohälsa (även om jag inte visste att motornörd klassades som det ännu).

~

Sen satt vi där, jag och motornörden som jag har turen att dela mitt nördiga liv med, i soffan på lördagskvällen och följde en livestream från träningar och tidskval i Minneapolis.

IMG_1715

Som vanligt började ögonlocken dock tråna efter sängen – och det långt innan det vars dags för finalerna på andra sidan Atlanten.
Men nog är det lyxigt att såväl kunna avsluta lördagen med kvällens kval, som att inleda söndagen med att se nattens finaler. winwin!

Gällande den där mellon då; via sociala medier fick jag i alla fall veta att svenska folket röstat vidare en låt om korv och bröd(!?) till finalen – och det fick mig gladeligen att fundera: är det egentligen så konstigt och omotiverat att vi motornördar är kloka nog att välja en laggande livestream framför den där mellon..?

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop