Motorbloggen

Födelsedag i toppklass

Min 23:e födelsedag ligger två veckor bakåt i tiden. Hipp-hurra för mig och allt det där.
När jag och brorsan rullade in på Ripa i Skåne för den andra dagen med träningsläger hade facebook uppenbarligen skvallrat om detta och det for ett och annat grattis genom depån.

”Fyller du år idag!? Och så offrar du dagen här?”, var det en som sa.
Offrar?
Solen sken, det var årets dittills varmaste dag, jag fick (äntligen!!!) se brorsan köra hoj igen. Det låter väl knappat som en offrad dag? Inte för mig i alla fall. Jag var hur nöjd som helst.

Jag vaknade innan klockan (som alltid på födelsedagar?) i den hårda sängen på vandrarhemmet i Skåne. Efter en stund fick jag ett Kinderägg i födelsedagsfrukost av brorsan. Därefter följde en lång dag på banan. Födelsedagslunch bestod av microvärmd korvstroganoff och på hemvägen blev det en exklusivt födelsedagsstopp på Burgarkungen i Varberg (efter att vi hade missade de tidigare avfarterna).
Toppklass!

IMG_1906

FullSizeRender

IMG_1862

~

Sedan denna härliga helg i Skåne har jag hunnit med flera varianter av motorsport.
Dels en solig träning i ett endurospår i en av Skaraborgs skogar och dels en träning det regniga, gråa och leriga Kråkeberget. Utöver det har det faktiskt även blivit lite motorsport med fyra hjul – men det får ni ta del av först senare i vår.

~

Efter detta icke planerade uppehållet i bloggen så lämnar jag nu för ett planerat uppehåll. Jag har nämligen tryckt ner flipflops, solbrillor och bikini väskan som jag snart slänger över axeln och tar med mig till andra sidan klotet!
Om drygt två veckor är jag tillbaka och då är dessutom motocrossäsongen så nära att man nästan kan ta på den! 🙂

Hej tills vidare!

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop