Motorbloggen

Lyxigt, exklusivt och eget

Motocross-SM i Uppsala, enduro-SM i Falköping, Skaraborgsfräsen i Tibro och VMX Alliansen i Alingsås.
Det är en minst sagt svettig helg som nu ligger bakom mig!

På lördagen besöktes Skaraborgsfräsen i Tibro.
+ samtidigt kördes premiären i enduro-SM i Falköping
+ och så körde brorsan årets andra deltävling i SM-crossen i Uppsala

På söndagen befann jag mig på enduro-SM i Falköping.
+ samtidigt kördes det finaler i cross-SM
+ sambon körde VMX Alliansen i Alingsås

Ni förstår ju. Många race och resultat att hålla koll och (försöka) hålla ordning på.
Tack och lov för Race Monitor som räddade min helg och som hjälpte mig att hålla koll på alla min kära. 50 fjuttiga kronor i Appstore för ett års användning – klart värt!

Men samtidigt har jag ju lyxen att ha en exklusiv och egen liverapporterare. The mother.
Trots att hon vet att ”ja, jag följer det live”, ”ja, jag lyssnar på livesändningen också”, så står hon alltid för en fantastisk rapportering vid varje race som jag mot förmodan inte är med på. (Har man tur så rapporteras det till och med med bilder live – ibland till och med filmer!)

liveres

Bättre än så här kan det väl knappast bli?

~

Kommande helg är det dags igen.
För min del verkar det bli träning i ett endurospår som hamnar framför kameralinsen. Men samtidigt kör brorsan junior-SM på Ripa i Skåne, så nog hoppas jag att det blir liverapportering även därifrån!

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop