Motorbloggen

Livet är ett race

Ett klockrent race utan någon som helst missar är få förunnat.
Personligen har jag varit nere efter en vurpa som jag själv inte kunde undvika. Ganska snabbt var jag uppe igen, men allt såg inte ut som innan jag blev nerkörd i leran. Det fanns helt enkelt en del att greja med, för att få ordning på allting igen.

Jag pratar förstås inte om något riktigt race. Snarare livet (men visst kan man alltid dra paralleller till motorvärlden om man så vill och önskar).
Hur som helst så har det varit lite slirigt i kurvorna på sistone. Nu känns det dock som att jag har hittat mina rätta spårval igen och jag har återigen ställt in siktet på framåt. Och det med full gas.

Motormässigt har det dock inte hänt så värst mycket den senaste tiden för min del faktiskt.
Jag följde visserligen Sotenäs MCC:s serietävling i Getinge för två veckor sedan, men utöver det så har dagarna bestått av mycket annat – som faktiskt inte har varit lerigt eller luktat bensin.

~

Imorgon är det dags för motocrossens SM-final i Finspång. Visst hade det varit väldigt roligt att vara där, inte minst för att se fighten som troligen kommer att utspela sig i MX-Girls.
Nästa helg avslutas enduro-SM i Bollnäs och även där hade jag gärna varit. För att inte tala om hur mycket jag hade varit villig att offra för att få se motocrossens lag-VM i England nästa helg.

Men som sagt, livet är ett race och det är sällan spikrakt.
Den här helgen väntar flyttstädning (och besök av min grymma familj!).
Nästa helg sitter jag framför datorn på jobbet (och då får jag väl glädjas över att jag åtminstone får skriva om endurons SM-final).

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop