Motorbloggen

Nu går vi i ide (eller?)

Motorfolket börjar så smått att krypa in i grottorna (läs: garagen) i väntan på nästa säsong. Åtminstone crossförarna – endurofolket är onekligen lite mer härdade och stannar (mer eller mindre) ute året om. Det är lite så det känns i alla fall.

Personligen har min dagliga dos med motorsport minskat radikalt sedan i slutet av sommaren på grund av diverse förändringar i livet.
Kvällarna i garaget och söndagsförmiddagarna i endurospåren är trist nog som bortblåsta (och därav blir dagarna mellan inläggen här betydligt fler, som ni med säkerhet har lagt märke till – sorry!). Den dagliga dosen består nu istället av lite streamad supercross någon kväll då och då, samt en del artiklar till SLA. Sedan har jag förstås hängt med brorsan på en del också!

~

Hur som helst så känns det lite som att vi är på väg att gå i ide över vintern nu.

SM-crossen är slut, och när nu även lag-VM (där Sverige för övrigt tog en grym tiondeplats) har passerat så känns säsongen liksom officiellt över.

Även enduron lider mot sitt slut på sina håll, även om det visserligen finns endurotävlingar att välja mellan året om.
SM-serien är över. Avslutningen i EM kördes under den gångna helgen och snart är även VM slut för i år.
Men kvar har vi ju en hel del. Inte minst Gotland Grand National och Novemberkåsan, och om vi ska prata Skaraborg så väntar ju Säterkåsan och Klevanatta – och innan vi vet ordet av så är ju Vintercupen igång!

Min egen kalender gapar tyvärr tom när det gäller motorsport framöver. Det närmaste som finns skrivet på mina annars tomma sidor (japp, jag har alltså en kalender i pappersform, är 90-talist men litar inte fullt ut på tekniken) är Nyårsstafetten(!) den 31 december(!!!).
Men låt oss alla hoppas att jag kommer ut på lite leriga tillställningar innan dess!!

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop