Motorbloggen

Brillor och godis – behövs mer?

”Belgien? Jaha. Vad gör man där?”
”Va? Varför måste du följa med på det?”

Frågorna har varit många, och de flesta har försökt att visa med medlidande(?!) inför det som väntar.
Själv ser jag fram emot de kommande veckorna och tycker att det ska bli härligt!

~

Sent imorgon sätter jag mig i bilen i några timmar för att bege mig mot ett första depåstopp innan tåget går morgonen därpå. Efter en halv dag på diverse tåg ska jag (förhoppningsvis) anlända till Kristianstad där jag (förhoppningsvis) blir hämtad. Efter några dagar med crossläger på Ripa bär det sedan av söderut mot Belgien för ännu mer cross.

Då står väskorna packade och klara hemma i hallen nu då? – kanske någon av er tänker.
Haha nej! – skrattar jag då till svar.

Kameraväskan befinner sig visserligen redan i husbilen (hoppas jag!). Utöver den så är solbrillorna och en godispåse framlagt. I övrigt….tja, jag antar att det precis som vanligt blir en panik-packning strax innan avfärd.

~

Det ser ju inte så illa ut (om man bortser från allt regn som är utlovat i början av nästa vecka – men låt oss hoppas att meteorologerna har fel – det vore ju trots allt inte första gången i så fall).

Med det sagt…
Nästa gång jag visar några livstecken här, gör jag förhoppningsvis det från självaste Lommel i Belgien. Hej så länge!

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop