Motorbloggen

Nu är vi igång!

Motocross-SM har äntligen startat och livet har åter fått en mening.

~

Först ut var Saxtorp i Landskrona. När husbilen baxades in på sin avsedda plats i depån på fredagskvällen kändes det som att komma hem igen.
Alla som man inte hade sett sedan i höstas stod plötsligt där, precis som om det vore förra helgen vi avslutade fjolårssäsongen.

Det enda som i vanlig ordning vittnade om att det är en ny säsong som har startat, var förstås att det tog en stund innan man kände igen alla… Förare har bytt team, bytt märke, bytt startnummer och bytt klass. Själv stod jag och kliade mig i huvudet i flera varv i en av MX1-finalerna innan jag hittade brorsan i startfältet…

Det blir nog inte så värst mycket bilder i år. Så har jag i alla fall tänkt. Fortfarande är det fantastiskt kul att fota, men den massproduktion av bilder som jag hade förr, den har avtagit avsevärt.
Numera har jag ”lite lagom” att sikta på. Brorsan (förstås!), återigen Team Speed Equipment Racing Sports, lokala förare för SLA och sedan ytterligare några förare.
Så det blir väl lite lagom i år har jag tänkt. Ändå visade det sig att det var fyrsiffrigt antal bilder som fastnade på minneskortet i helgen. Så uppenbarligen måste jag ju tycka att det är rätt kul att fota alltså…

Fast det bästa ändå, det är helt klart att bara få vara med.

Att vara på plats och att vara delaktig. Att slippa sitta på jobbet och svettas framför liveresultaten på datorskärmen – för det skulle aldrig inträffa att jag skulle missa ett SM en ledig helg – vilket i sin tur gör att belåtenheten i år är stor med tanke på att jag är ledig vid sex av årets sju deltävlingar(!).

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop