Motorbloggen

Mejl i tjock ram av gyllene guld

Junior-SM i Rödeby den 19 maj. Det var länge sedan. Och det var senast jag var ute på motorsportstävling. Frågan är hur man överlevde så länge?
I lördags fick jag åtminstone äntligen lugna min abstinens något. Jag hade ställt in mig på en jobbdag på redaktionen där det bland annat skulle direktrapporteras från en fotbollsmatch via webb-tv på eftermiddagen.
Men när jag kom till jobbet på morgonen, så låg där ett mejl i inkorgen som likväl kunde ha levererats i en tjock ram av gyllene guld.
”Tibro MK har ungdomsläger den här helgen. Om ni vill bevaka detta är ni välkomna.”
Jag hann knappt läsa klart mejlet innan jag hade snörat på mig skorna och var på väg till Tibro!

Och sedan fick jag alltså, till min stora glädje, spendera en timme på Tibro motorstadion med grus i skorna, solsken i nacken och med motorsport framför kameralinsen.
Artikeln från mitt besök i Tibro kan ni läsa i SLA senare i veckan.

~

Och med dessa ord har jag nu gått på semester! Fyra lediga veckor som kommer att innefatta både de ena och det andra (hoppas jag).

Till helgen blir det i alla fall motocross-SM i Årsunda (yeey!) och helgen därpå är det mycket möjligt att jag hänger på brorsan till någon träning (yeeey!). Ytterligare en vecka senare väntar ju enduro-EM i Skövde (yeeeeey!)!
Så ja, det blir nog en bra semester där här (för hur skulle det kunna bli något annat med så mycket motorsport inplanerad?).

~

Tills vi hörs igen: full gas och fortsatt trevlig sommar på er!

Over and out ~ Erica Augustsson


Bloggat på sla.se.
Desktop