Nyårslöftet

Annika: Det har snurrat en del i huvudet

Nyårslöftet 2017 Annika Holmqvist

Då har det gått en vecka med mitt nya liv. Det har snurrat en del i huvudet. När ska jag handla, hinna träna, sköta hemmet osv. Som tur är så har jag träffat Pernilla. Vi har pratat om hur jag ska göra, tänka och lägga upp min vardag. Alla i familjen ska ju kunna få hinna med sitt och alla måste vara delaktiga i tänket.

 

Veckans första gemensamma träning hade vi i onsdags. Det var roligt att träffa ”gänget”. Vi hade lite att ventilera om hur man lägger upp sin träning, mat m.m.

Stc

Beda hade lagt upp ett pass med tolv olika övningar uppdelat i 3 delar. Vi fick jobba enskilt och i par. Svetten lackade och träningsvärken dök upp som ett brev på posten. Har knappt kunnat gå eller sätta mig ner. Nu har  jag märkt att jag har lår/rumpa.

 

Förra veckan så lade jag ut ett foto på mina två följeslagare ”den lilla svarta anteckningsboken” och stegräknare. Den ”lilla svarta anteckningsboken” är uppdelad i fyra flikar. Rosa, grön, gul och orange. Varje färg står för saker vi ska tänka på. I den ska vi föra anteckningar varje dag. Vad vi har ätit, träning, steg, vila, frågor m.m.  Det är bra så att man kan följa upp hur man sköter sig. Jag rekommenderar alla att föra dagbok när man ska börja träna och lägga om kosten.

följeslagare under hela tiden. Den lilla Svarta och stegr

Sen har vi stegräknaren. Det kan jag också rekommendera. Det är en enorm sporre för mig att se hur mycket jag har gått varje dag. Ska bli kul att räkna ihop alla steg efter 12 veckor. Har bestämt att jag måste gå minst 10 000 steg varje dag. Några kvällar har det fattats några steg och då är det bara att ta på sig jacka och skor och gå runt kvarteret några varv. Efter det kan jag gå och lägga mig med gott samvete.

 

Nu ska jag sätta mig ner och tänka igenom nästa veckas matsedel.

 

Vi hörs snart igen!

Kram Annika


Bloggat på sla.se.
Desktop