Nyårslöftet

Mikael: Gänget och jag!

Nyårslöftet 2017 Mikael Hagström

Skönt gäng man hamnat i. Hade inte träffat Annika,Mattias eller Malin sen introduktionen, vi hade massor att prata om. Mycket om hur veckan varit, både i och utanför gymet. Jag såg att det fanns både paralleller och olikheter i våra program. Mest prat om kost och kostvanor förstås, det tar nog några veckor innan man kommer i fas med den delen.

 

Vi satt och väntade på vår första gemensamma träning med småprat och skratt. Skrattet byttes snart ut mot stön och stånk när Beda körde igång sitt program. Jobbigt? Jotack. Kroppen kändes lika rörlig som en gammal vajergrävare som stått och rostat i skogen sen 60 talet. Men det kanske blir så när man tillhör non-streching generation. Annars ett roligt pass med bra variation, lagom till oss lite ringrostiga.

1D8b6771-3B9ACA00-1-55D16b462D834909A0b9D8CD9224Bb0b

Nu får vi streta på var och en på eget håll en vecka. En anekdot från veckan: Var hos tandläkaren, inga problem där. Men när jag hostat upp mina surt förvärvade pengar sa tandsköterskan: -Ja du Mikael då får vi se hur du ser ut nästa gång du kommer!! Hmm..ja du H, det undrar faktiskt jag med. Lite mindre pondusmage, annars inga större förändringar hoppas jag. Det är ju trots allt insidan som det är mest fokus på.

 

Tack för ordet

 

/Mikael

Bloggat på sla.se.
Desktop