Nyårslöftet

Mattias: Knyta skorna utan att hålla andan

Nyårslöftet 2017 Mattias Eriksson

Varje dag upptäcker jag nya styrkor eller förbättringar. Här är några av dom:

* Igår när jag skulle böja mig ner, stående, och knyta skorna så upptäcker jag att jag inte behöver hålla andan längre. Lite mindre mage i vägen!

* Har inte samma behov att hålla in magen när min kära fru tittar på mig. Känner mig helt enkelt lite snyggare när jag ser att hon tittar på mig. Härlig känsla!

* Går lättare att avstå att äta det som jag vet inte är bra för mig. Jag är på semester i fjällen för tillfället och lockelserna är många. Tar en öl i bastun och har idag tagit en liten klick chokladpudding med grädde till efterrätt när vi firade Alla hjärtans dag. Innan Nyårslöftet hade jag tagit minst två rejäla slevar och antagligen också mer än en portion. Känns dock inte som en stor uppoffring och jag känner heller inget udåligt samvete då jag ”fuskar lite”.

 

IMG_0165 IMG_0161

Skickar med lite bilder från Kläppen.

Önskar er alla en bra dag!

 

 

/Mattias

 


Bloggat på sla.se.
Desktop