Nyårslöftet

Mikael: Synd på bra träning!

Nyårslöftet 2017 Mikael Hagström

Vet inte varför jag får känslan av att gå till rektorn när jag ska till Beda för vägning/mätning. Hon är ju världens snällaste. Det är väl för att man ställer höga krav på sig själv just nu.

 

Jag började veckan med att ge mig på ett pass ”Rörlighet 25min”, kände att det passade en gammal get som mig perfekt. Direkt därefter ”Step/styrka 25min”. Bra kombo där, hurtigt pass och ensam kille (inte för att det gör mig något). Men koordination är ju inte min starkaste sida. Armar och ben samtidigt gör att det mest liknar ett havererat vindkraftverk.

 

Pratstund med Pernilla på onsdagen. No problems – vi harvar på som förut. Bra peppad, ut och kör 45 min crosstrainer i väntan på NL-gänget för träning med Beda. Gött-känner att man har bättre ork än förra gången.

 

Torsdag: ”Spinning 45 min”med Pernilla.

 

Fredag: ”Bodypump 45 min”. Kände mig oerhört redig, skött mat exemplariskt, tränat bra. Allt är toppen och helgen kommer och med den min 50-åriga födelsedag. Pernilla varnade mig för att man tål kanske inte så mycket, när man både varit ifrån festande en lite längre tid samt ”renat” kroppen med nyttigare mat. Men… det är ju som bekant svårt att lära gamla hundar sitta och”sånt gäller inte mig”. Nu vet jag bättre, därför lämnar jag nu min födelsedag ”off the record”😊.

 

Måndagen efter min syndarhelg: gruppcoaching och gruppträning med Beda och Pernilla. Satte oss och pratade hur vi kände nu, efter en månad i NL. Intressant att höra hur de andra reflekterat projektet. Därefter hade Pernilla fått för sig att vi skulle pröva på ett box-pass. Personligen fick jag sparra mot Mattias ”Rocky” Eriksson. Han är starker den pöjken (se bild).

Mikael 3 mars

 

Nu ska jag in till STC, ta mössan i hand, knacka på”rektorsexpeditionen”och träffa Beda. Resultatet av den träffen redovisas nästa blogg.

 

Tack för ordet

 

/Mikael Hagström

Bloggat på sla.se.
Desktop