Nyårslöftet

Malin: Byxorna har blivit för stora

Nyårslöftet 2017 Malin Andersson

En månad har gått. Vilka resultat! Titta på den här lappen. Vid de tre tillfällena jag har träffat Beda så har vi vägt och mätt mig. Det som har imponerat mig mest är det att av de 6,4 kilo jag har gått ner, så är 6,2 kilo av dom i ren fett. Jag har alltså inte förlorat en massa vätska eller muskler. Jag har tappat det som är viktigt för mig att tappa. jag har minskat 3,5 centimeter på varje lår. Jag tog ett måttband och la till de där centimetrarna, vilken skillnad! 😀 De flesta av mina byxor är lite för stora och det är en sån skön känsla att se och känna det eftersom det brukar vara att kläderna blir för små med tiden. Börjar bli dags att lägga de lite större plaggen i en påse och gömma undan.

 Mätvärden

 

Slänger med en bild på min tonfisksallad. Fantastiskt gott! Inte alls jobbigt att äta nyttig och bra mat 😃Mat har varit en sak jag har belönat och tröstat mig med tidigare. Nu har jag fått tänka ut något annat att belöna mig med. För varje kilo jag går ner så ska jag köpa mig ett presentkort för 250 kr på Stila i Hjo. Eftersom jag alltid har varit lite rund så har inte intresset för kläder funnits. För ingenting har passat mig. Men nu när jag håller på att gå ner i vikt så ska jag unna mig fina kläder sen 😀 Så nu har jag presentkort på 1500kr efter de första 4 veckorna. Jag är 25 år i år. Nu är det dags att satsa lite på mig själv! För det är jag värd!

 Tonfisk

Presentkort

 

Hur går det med min löpning då? Jo, lite segare än vad jag trodde. Jag vill så gärna kunna och orka spinga en mil. Men en mil är väldigt långt. Jag kan springa 5 kilometer med ganska bra tempo men tanken att springa lika långt till tar emot. Jag får sakta öka kilometrarna. Ser ni mig där ute när jag springer så pusha mig! För är det något jag behöver hjälp med så är det just löpningen. Men som smarta Beda säger, ju lättare du blir, desto enklare blir det.

 Löprunda

 

Måste passa på att tacka alla er där ute som hejjar på mig. Det är så roligt att ni är intresserade av min resa. Ett extra tack till min fina kille, Marcus Perströmer, som underlättar så mycket för mig i min vardag så att jag kan fokusera så mycket på min kost, träning och sömn. Marcus, du är bäst!

 

/Malin

Bloggat på sla.se.
Desktop