Nyårslöftet

Malin: Börjar känna lite press nu…

Nyårslöftet 2017 Malin Andersson

Här sitter jag och bloggar med en blåbärstå. Tappade ett porslinslock på min lilltå och den fick sig en spricka. Ont gör det, om någon undrar ! Haha

 

Med min onda tå så har jag haft lite problem med att komma upp till mina 10 tusen steg varje dag och att springa har jag fått glömma. Suttit i soffan med fryst broccoli på foten och undrat hur jag ska ta mig tillväga nu när jag inte kan röra på mig lika mycket. Om jag inte rör på mig lika mycket så måste jag äta mindre än vad jag gör nu för att fortsätta minska i vikt. Det känns härligt ändå att man har blivit så pass medveten om att man måste ha lite koll på hur mycket man får i sig under en hel dag samt vad man gör av med. Det betyder ju att jag har lärt mig nått! Googlade runt på motion och bruten/spricka i tån och fick fram att många kunde cykla under deras tid dom hade ont. Så det testade jag! gick kanon bra!

C7A31FA4-03E4-4693-8343-366C9EB29FA3

 

Efter ett par dagar när det kändes stabilare att gå så tänkte jag ge mig ut för en löprunda men det gjorde ont att bara stoppa i foten i löparskorna. får vänta ett tag till… :/ Men cykla kan jag ju… tar med min lunchlåda och drar till kompisen i Tibro :’) Att cykla på stora vägen till Tibro och möta en saltbil var en ny upplevelse. Undvik det, om ni kan! Det var motvind nästa hela biten till Tibro så när jag kan kom fram så var jag ganska frusen och hungrig. åt min mat och värme mig med en kopp kaffe. Jag var inte helt slut i kroppen, så istället för att be någon hämta mig eller låna bilen tillbaka till Hjo så utmanade jag mig själv och cyklade även hem. Galet! Fick låna lite extra kläder så att jag inte skulle frysa ihjäl under resan. Men jag kom fram! Backen från fartkameran vid Hjordnära uppåt mot Hjo var en nära döden upplevelse. Jag var så trött i benen så dom skakade. Det var en fröjd när man bara hade nerför hela vägen hem sen! Det blev ca 4 mil cykel den dagen. Så himla nöjd! 1100 kalorier brände jag. Kändes så UNDERBART skönt! Jag tog en ruta mörk choklad till kaffet sen med mycket gott samvete. Mums!

70CE5B48-710A-48B0-B503-968D979C51D8

 

Att äta lunch ute känns fortfarande ganska komplicerat. Men det är en vanesak… Jag var på IKEA häromdagen och behövde äta lunch. Man kunde kombinera sin sallad lite som man ville med deras färdiga småportioner. Dessa tre tog jag, två med kyckling och en med räkor. Själva grundsalladen hoppade jag över då det var couscous och massa bönor i den. Inget fel på det så, men kalorierna plockar ju på sig… Slänger med en bild på lunchen. Så vet ni att ni kan äta nyttigt och gott på IKEA iallafall. Det är mitt lunchtips !

578D3B21-03C0-4EB7-9B65-ACDC97166115 

 

Börjar känna lite press nu… ska väga mig 5 dagar tidigare än vad jag gjort de andra gångerna då jag ska åka till Vemdalen en vecka på semester. F-E-M dagar mindre på mig att gå ner i vikt. Resultat vill man visa! kämpa kämpa Malin!

 

Ha de gott alla!! kramen


Bloggat på sla.se.
Desktop