Nyårslöftet

Annika: Kämpa för att slippa ligga i vassen i sommar!

Nyårslöftet 2017 Annika Holmqvist

Denna vecka har handlat mycket om hjärnan. I måndags hade vi gruppträff med mental coaching.

  • Hur går det med träning och mat?
  • Vad har varit jobbigt?
  • Vad är jag mest stolt över osv?

Hjärnan fick arbeta.

 

I torsdags var det dax igen med hjärnan. Då var jag på en föreläsning med Christina Stielli. En fantastisk kvinna. Om ni får chansen någon gång att lyssna på henne så GÖR DET. Det handlade om att skapa arbetsglädje. Jag skrattade mig igenom hela föreläsningen.  Tänk vilken stor roll vår hjärna har. Med små enkla medel kan man påverka väldigt mycket och det gäller ju även med vår träning. Vi börjar ju redan i duschen att planera vår dag. Vad kommer att hända idag? Orkar jag träna? Hur ska jag lägga upp min dag? Vill vi känna oss glada eller vill vi känna oss bekymrade, irriterade och arga?  I duschen kan vi ge oss själva tid och fundera på hur vi vill att vår dag ska se ut. Allt går mycket enklare när vi möter alla utmaningar på ett mer positivt sätt. Vi har ofta svårt att ge oss själva beröm. Christina tyckte att vi alla skulle ställa oss och titta in i spegeln varje morgon och säga: Vad snygg jag är idag! Efter tillräckligt många gånger så blir det till slut sant i ens hjärna. Man kanske blir skitsnygg till slut. Värt att prova.

Christina Stielli

 

I fredags var jag på tjejkalas. Tänkte först att jag skulle hoppa över kalaset. Lite jobbigt med vad det skulle bjudas på osv. Var lite fräck och frågade en utav tjejerna vad det skulle bli för mat, kanske för att få en ursäkt till att inte komma. Jag kanske kunde skylla på att jag var allergisk mot maten. Men nu måste jag ge en stor eloge till dessa tre födelsedagskvinnor. Dom hade lagt upp en kvällsmeny med bara nyttig mat. Dom hade till och med kvarg till efterrätten. Tack för en trevlig kväll i hälsans tecken. Ni är bäst!

Tjejkalas

 

I lördags var det dax att gå och köra lite på gymet. Jag skulle få äran att träna tillsammans med en gammal vän som jag säkert inte har tränat med på 20 år. Louise, det var jätte kul. Kändes som om det var i går vi tränade. Jag säger som Malin sa till mig i måndags på vår gemensamma träning. Kämpa på så slipper vi ligga i vassen i sommar!!

 

Kramar Annika

Bloggat på sla.se.
Desktop