Nyårslöftet

Annika: Träningsvärk som ett brev på posten

Nyårslöftet 2017 Annika Holmqvist

Nu har det gått ytterligare en vecka på nyårslöftet. Det har redan gått 5 veckor av 12. Under den gångna veckan har vi haft en gruppträning. Beda hade ändrat på några övningar och vad kommer då som ett brev på posten? TRÄNINGSVÄRK. Nu har jag helt plötsligt hittat nya muskler i kroppen. Dagens träningen var kul som vanligt. Vi jobbade och slet så svetten lackade. Undrar jag vad hon ska hitta på nästa gång? Hittar säkert några nya muskler igen och då vet jag ju vad som väntar.

 

Har haft mental coachning med Pernilla. Nu fick jag gnugga min knölar igen. Har funderat lite på hur jag ska lägga upp mitt program efter mina 12 veckor. Jag måste ha en plan. Jag känner mig själv så väl att om jag inte har en plan så kan jag lätt trilla tillbaka i mina felaktiga vanor och det vill jag ju inte. Efter att ha bollat ideer fram och tillbaka med Pernilla så plockade hon fram sina framgångskort. Korten innehåller frågeställningar som ger möjlighet att tänka nytt, strategiskt och målfokuserat som Pernilla skriver på sin hemsida. Är ni nyfikna så tycker jag att ni ska gå ut och läsa om framgångskorten. Det var riktigt roligt att få chansen att få använda dom. Jag hoppas det blir fler gånger.

jag och Pernilla Pernillas framgångskort

 

 

Har fått frågor från olika håll på recept på vad vi äter. Vi har inga recept. Vi äter efter vår storlek på handen. Handflatans storlek/tjocklek = protein. Knytnävarna representerar tex blomkål, broccoli, vitkål, morötter m.m. Salladsmängden är fri. Vi äter inget bröd, ris, pasta, potatis eller socker. Enkelt va? Ha Ha!  Givetvis så måste vi tänka på lite mer än så. Mellanmål och vatten är två andra viktiga bitar. Man ska hållan förbränningen vid liv i kroppen. Vi har pratat en hel del i gruppen om maten. Vissa av oss längtar efter potatis och sås men det får vi hoppa över en tid. Vi har tipsat varandra på vad man kan laga. Det gäller ju att tänka om. Bort med goda gräddsåser och creme fraich. Plocka in kvarg, krossade tomater, keso, makrill, tonfisk. Man kan faktiskt göra en god vitlökssås med kvarg även om man inte tror det till en början.

 

Ni var väl ute i lördags och lät solen lysa på era näsor. Vilket underbart väder. Kan våren vara på väg?

härligt lördagsväder

 

Vi hör snart igen och då har vi kommit till hälften på vår resa.

 

Kramar Annika

 

 

 

 

 

 

 


Bloggat på sla.se.
Desktop