Nyårslöftet

Malin: Frestelser under semestern

Nyårslöftet 2017 Malin Andersson

Vid förra invägningen så blev det bra resultat. Igen! -2,1 kilo och 2 cm på varje lår, midja och stuss. Väldigt nöjd med dom siffrorna på bara tio dagar! Hur kan det fortsätta gå så bra på så kort tid? Alla vet ju att att det stannar av efter tag.. men så länge jag levererar så bra resultat så håller jag motivationen på topp!

 

Tidigt i lördags morse så åkte jag och några vänner upp till Vemdalen. Det var dags för semester och jag hade länge tänkt på hur jag skulle göra med mat och hantera semesterns frestelser. Vi alla ville äta bra och nyttig mat så vi hade gjort en massa matlådor att ta med så att det fanns tillgängligt vid hungriga stunder. Något jag inte hade räknat med är att det tar en extra massa energi att vara ute hela dagarna. Det jag brukar äta räckte inte längre. Jag var så himla hungrig trots att jag hade ätit med jämna mellanrum precis som jag brukar göra. Till min frukost fick jag börja ta till mig en extra knäckemcka. Till mellanmålet ett extra ägg. Till lunchen några nötter. Åt jag nötter hemma så skulle jag äta mellan 10-15 stycken. Här har det nog blivit 30-40 stycken. Vilken ångest jag har haft när jag har ätit så mycket extra kalorier. Under varje semester i mitt liv så har jag gått upp i vikt. Det ville jag absolut inte göra nu. Jag tänkte hela tiden att de va bättre att äta extra mycket av all mat istället för att känna begär efter energikickar igenom att äta godis och fika. När det har varit afterski så har jag hoppat den goda ölen eller drinken jag i normala fall skulle ha tagit. Fick unna mig en kopp kaffe eller två med röd mjölk i istället. Kaffe med rödmjölk är himmelskt! Brukar använda mandelmjölk annars. Det är skönt med semester. Men inte när det kommer till mat och dryck. Det är så mycket enklare hemma i vardagen! Men ikväll har vi bokat bord och ska äta skaldjurs- och grill buffé. Jag ska unna mig en kaffe Karlsson och lite vin. Äta en massa kött å skaldjur! Mer på tallriken ikväll än vad det har varit på flera veckor! För man ska väl äta för hela pengen på en buffé ? Haha! Återkommer om hur det har gått med alla frestelser under semestern… ha de gott alla.

MA 1 MA 2

 

 

Kram kram Malin


Bloggat på sla.se.
Desktop