Nyårslöftet

Mikael: Jag har klarat viktmålet!

Nyårslöftet 2017 Mikael Hagström

Då var man där igen, individuellt träning/kost med Beda.  Halvägs nu i Nyårslöftet, vet redan innan att jag ”fuskat” lite då och då. Lite avsteg för att: man bjuds, inte läge att tacka nej samt att man vart sugen på nåt?.

 

Förra vägningen låg jag 1,3 kg från mitt viktmål, kände att det ska jag ju fixa på återstående 6 veckor om jag lägger manken till. ”Ställ dig på vågen” beordrar Beda mig, jag lommar fram och upp på den. ”Japp! Du har klarat viktmålet , grattis! ”Men…jaha ,vad ska jag göra nu då? Fortsätt träna, gärna mer blev svaret. Lägg in ett mål om dan med t ex potatis (va! hörde jag rätt), ät mer – det går åt energi när man tränar.

Mikael 17 mars 1 Mikael 17 mars 2

 

Gött mos, får se om det går att vända nu , bara så där? Nu har man ju fixat o trixat med maten i en och en halv månad . Blomkål på längden och tvären, morötter högt och lågt. Har gått för j-a bra, har tappat sugen på söta och ”flötiga” maträtter. Tycker t om att grönsaker är gott.

 

Nu efter halva tiden i Nyårslöftet hade hela NL-gruppen tillsammans tappat 29,1 kg i vikt, varav 26 kg var rent fett – inte dåligt ?

 

Tack för ordet

Mikael Hagström


Bloggat på sla.se.
Desktop