Nyårslöftet

Mikael: Jag har klarat viktmålet!

Nyårslöftet 2017 Mikael Hagström

Då var man där igen, individuellt träning/kost med Beda.  Halvägs nu i Nyårslöftet, vet redan innan att jag ”fuskat” lite då och då. Lite avsteg för att: man bjuds, inte läge att tacka nej samt att man vart sugen på nåt😉.

 

Förra vägningen låg jag 1,3 kg från mitt viktmål, kände att det ska jag ju fixa på återstående 6 veckor om jag lägger manken till. ”Ställ dig på vågen” beordrar Beda mig, jag lommar fram och upp på den. ”Japp! Du har klarat viktmålet , grattis! ”Men…jaha ,vad ska jag göra nu då? Fortsätt träna, gärna mer blev svaret. Lägg in ett mål om dan med t ex potatis (va! hörde jag rätt), ät mer – det går åt energi när man tränar.

Mikael 17 mars 1 Mikael 17 mars 2

 

Gött mos, får se om det går att vända nu , bara så där? Nu har man ju fixat o trixat med maten i en och en halv månad . Blomkål på längden och tvären, morötter högt och lågt. Har gått för j-a bra, har tappat sugen på söta och ”flötiga” maträtter. Tycker t om att grönsaker är gott.

 

Nu efter halva tiden i Nyårslöftet hade hela NL-gruppen tillsammans tappat 29,1 kg i vikt, varav 26 kg var rent fett – inte dåligt 😊

 

Tack för ordet

Mikael Hagström


Bloggat på sla.se.
Desktop