Nyårslöftet

Annika: Tur att snittar är små…

Nyårslöftet 2017 Annika Holmqvist

HALVLEK på nyårslöftet. Under veckans gång har jag haft invägning. Det gör vi var 14dag. Man är alltid lika nervös och  tror att man inte har gått ner ett gram men det hade jag. Har gjort en liten sammanställning och det ser just ut nu att jag har gått ner 5.7 kg i vikt och 5.3kg i fett, 9,5 cm i midjan och 2 cm runt låret vilket jag tyckte var lite onödigt. Låren är det enda på denna kropp som är någorlunda smalt. Min dotter brukar säga till mig att jag har ben som morötter, kropp som en potatis, armar som sparris och ett huvud som en tomat. Hur jag nu ska tolka detta vet jag inte riktigt.

 

Har tränat på som vanligt under veckan. Kan ju berätta att jag börjar fatta mer och mer tycke om spinningen. Trodde jag aldrig att jag skulle göra med tanke på min ”panik” jag hade inför första spinningen. Vet inte hur många vänder vi har cyklat upp i Billingebacken på dessa pass. Bra ledare och bra musik är pricken över it. I dag söndag kom det fram en tjej till mig efter spinningen. Hon berättade att hon läste min/våra bloggar och kände att hon blev peppad utav det. När jag åkte hem från träningen så böjade jag tänka på vad hon hade sagt. Jätte roligt att jag som är den mest otränade kan peppa igång personer och som kan se själva i vad jag håller på med. Jag tror ju fortfarande att jag är osynlig och att ingen vet vem jag är. Heja på till tjejen på gymet och Louise som har stått ut med mig i dag på passet.

Efter passet med Louise

 

I går lördag så var jag och ett par tjejkompisar på förfest på Billingefärg som fyller 50 år. Vi bli stylade i håret av Reiduns hårsalong, köpte härliga buketter med blommor från Växthuset och blev bjudna på fantastiskt goda snittar. Vet ni vad, jag åt och njöt en snitt av varje sammanlagt 5 olika sorter. Tur att snittar är små och att man inte blir bjuden på detta goda varje helg. Kände att jag kunde unna mig detta men nu är jag tillbaka på rätta spåret igen. Nu får det dröja med godsaker minst 5 kg fram.

Billingefärg 50 år

 

Vill även passa på att Gratulera min storasyster Marie som fyllde 50 år i lördags. Hoppas ni har haft några fantastiska dagar i Palma. Hipp Hipp Hurra på din födelsedag kram från din bästa syster. (hon har ju bara mig)

Syster 50 år

 

Nu avrundar jag för denna gång och så hörs vi snart igen.

 

Kramar Annika

Bloggat på sla.se.
Desktop