Nyårslöftet

Malin: Nu kastar jag vågen

Nyårslöftet 2017 Malin Andersson

Nu kastar jag vågen åt **@*@@ ja, någonstans långt bort. Den ska jag inte ha hemma mer. Jävla våg om jag får säga så!

Idag onsdag, när vi träffade beda för gemensam gruppträning så sa hon det att de kan inte stämma att jag har gått upp 5 kilo under min semestervecka. Så innan vi började träna så gick vi upp till vågen. 85,4 kilo. HA! Jag har inte alls gått upp i vikt. Vilken jäkla lättnad!! Jag vägde 0.4 kilo mindre än semestern till och med. Jag hade otroligt nog minskat 1,7 kilo i ren fett under semestern! Asså wow! Trots att jag åt lite godis och unnade mig annat gott de sista två dagarna. Dock hade jag samlat på mig 1 kilo vätska. Men det kommer väl att försvinna. Så summa summarum… så har jag egentligen blivit mindre under min semester !! Så alla ni som läste mitt förra inlägg. GLÖM den. För det ska jag göra nu! 😀 nu är jag så laddad och fylld med positiv energi! Nu jäklar ska jag köra hårt!! För snart är det dags att väga sig igen!

 

Tack än en gång gänget för en fantastisk semestervecka!!

Malin 24 mars

 

/Malin


Bloggat på sla.se.
Desktop