Nyårslöftet

Annika: Det är en fantastisk resa

Nyårslöftet 2017 Annika Holmqvist

Satte mig ner och läste min första blogg som jag skrev. Upptäckte att jag inte hade berättat hur jag hamnade i nyårslöftet. Det kanske ni vill veta? PÅ nyårsafton så var det med en annons i SLA om att STC/SLA sökte efter personer som ville vara med i nyårslöftet. Man skulle skriva ett par rader om sig själv, om hur det såg ut i dag och berätta vad man hade för tankar om träning, kost m.m. Ett kort på sig själv skulle man oxå maila. I mitt mail så skrev jag att jag ville bryta min vänskap med sockertjuven och att det var dax att börja tänka på min kropp som ska hålla i många år till. Efter mitt mail så började väntan. Intalade mig att jag inte skulle komma med. Det finns så många andra som dom kommer att ta först osv. Min arbetskollega Anu var 100% säker på att jag skulle komma med. Tänk vad rätt hon hade. Efter ett antal veckor så kom samtalet från Beda. ”Hejsan! Du har kommit med i nyårslöftet”, hörde jag i luren. Då skrattade jag bara, skrattade säkert i en vecka efteråt. Dom hade valt ut mig. Herregud, hur skulle jag fixa detta? Jag, den mest otränade personen i Skultorp. Ha ha ha!

Min bild till SLA

Min bild till SLA

 

Nu har det rullat på några veckor sen starten den 1 februari. Snart 2 månader. Det är en fantastisk resa som jag har fått möjligheten att få medverka i. Blir uppmärksammad av många trevliga människor som vill prata och har läst om nyårslöftet. Jättekul att jag har fått denna chans. Man har ju lite press på sig när det är så många som vet om vad man håller på med. Man kan inte ligga på latsidan och strunta i mat och träning. Vore ju jättepinsamt om det inte skulle hända något med min kropp.

 

I veckan så har jag provat på Easy line. Det är en slags cirkelträning. Det kan jag rekommendera. Var helt slut efter mina två rundor i cirkeln. Det bästa var att man gick igenom hela kroppen på 30 minuter. Tränaren Elize gick runt och puschade oss så att vi skulle ta i lite till. Röd i ansiktet och go i kroppen så kändes det bra att få åka hem och ställa sig i duschen. Detta kommer jag att anmäla mig till fler gånger. Har även haft gruppträning med Beda och givetvis har jag spinnat. Skojade med Pernilla i veckan på mitt samtal att jag kommer att vara spinninginstruktör om 5 år. HA ha, jag som har varit så stressad inför detta med spinning.

 

Till slut så vill jag ge er ett litet mattips. Så egna ärtskott. Så gott och så enkelt. Vi satte ner några ärtor i jord på jobbet och se så fina dom blev. Dom smakar otroligt gott. Bara att knipsa av och lägga på morgonmackan. Testa vet jag.

Ärtskott

 

Kramar Annika


Bloggat på sla.se.
Desktop