Nyårslöftet

Mattias: Ett av målen uppnått!

Nyårslöftet 2017 Mattias Eriksson

Söndag 26/3 kommer jag minnas som den dag jag första gången (på länge) sprang 5 km med min fru. Vädret gick inte motstå och jag tänkte mig att jag skulle testa hur länge jag klarade springa innan kroppen sa ifrån som ”förr”.

 

Vi startade med att gå upp till spåret här i Väring i det härliga vädret. Spåret är c:a 2.5 km om jag mins rätt. Skylten vid målet har tyvärr försvunnit när någon idiot tog ner skog förra året så därför är jag inte riktigt säker på längden. Klockan jag använder visade efter första varvet 3,2 km och det vet jag bestämt att det inte är. Klockan ville nog också peppa mig till att fortsätta kämpa som så många andra i min närhet gör. Halvvägs in på andra varvet så kände jag att hustrun ökade takten och jag hade inga problem att hänga på. Vilken känsla. Var längesedan det var roligt att springa. Till och med innan målgången så bestämde vi att vi från och med nu skall springa en gång i veckan. Tack Nyårslöftet, Beda och Pernilla för detta!!! Klockan visar att vi sprang 6,34 km på 31,5 minut men detta stämmer inte som sagt. Skit samma, över 5 km var det i vilket fall. Nästa gång får jag ta med mobilen så mätningen blir bättre.

MH 30 mars

 

För er som inte vet så är jag själv idioten som fällde trädet på skylten. Börjar bli dags att ersätta den då till och med jag själv saknar den. Borde inte vara så jäkla svårt att få det gjort då jag redan har lyckats uppnå ett av mina mål med Nyårslöftet. Ett betydligt svårare projekt än skylten som skall ersättas om ni frågar mig. Har nog rätt många saker som jag inte längre kan skjuta på. Imorgon skall jag skriva en priolista, kanske!

 

På tisdag är det dags för nästa invägning då jag träffar Beda för 4:e gången. Känt mig lite nervös inför detta besök men efter dagens löprunda så är jag lugnare. Nu när jag kommit så här långt med löpningen så kan jag ta ett eventuellt bakslag med vikten.

 

Kram på er, hör av mig igen efter tisdag.

Mattias


Bloggat på sla.se.
Desktop